Easy pizza (salami & artisjokharten)
Zoals de naam al zegt is dit een heel simpel recept. Voor deze pizza gebruik ik tortilla's voor de bodem. Die zijn snel gaar en de rand wordt lekker crispy. Ik koos voor ingrediënten die al gaar zijn, zodat de pizza maar een paar minuten in de oven hoeft. Ik koos voor mozzarella, artisjokharten en salami, maar hier kan je natuurlijk eindeloos mee variëren.
- Verdeel de tomatensaus over de tortilla's
- Verdeel de mozzarella, artisjokharten en salami over de tomatensaus.
- Strooi de geraspte kaas erover.
- Besprenkel de randjes van de pizza met olijfolie.
- Bak in een voorverwarmde over voor 10 minuten op 200 graden Celsius.
- Haal de pizza uit de oven en verdeel er wat rucola over.
Variaties
Hieronder vind je een paar suggesties voor op je easy pizza. De onderstaande ingrediënten hoeven niet gaar te worden en zijn daarom heel geschikt.
1. Zongedroogde tomaatjes, olijven en parmaham.
2. Cherrytomaatjes, pesto en mozzarella.
3. Tonijn, kappertjes en rode ui.
4. Brie, cashewnoten en spinazie.
Reactie plaatsen
Reacties