Stroopwafeltjes met witte chocolade
Deze stroopwafeltjes met witte chocolade maak je in een handomdraai. We gaan dit keer niet zelf bakken, maar lekker decoreren. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig: Mini stroopwafels, witte chocolade en sprinkles. Dus ik zou zeggen: 'Zoek leuke sprinkles uit en ga aan de slag!' Met dit recept maak je 12 mini stroopwafels met witte chocolade. Vind je dat wat weinig? Verdubbel het recept dan gewoon.
- Breek de witte chocolade in kleine stukjes en smelt deze. Dit kan au bain-marie of in de magnetron. Denk eraan dat je de magnetron op laag vermogen zet en regelmatig roert, anders verbrandt je chocolade.
- Doe de chocolade in een smal bakje of kopje. Zo kan je de stroopwafels er gemakkelijk in dippen.
- Dip de stroopwafels tot halverwege in de chocolade. Laat de overtollige chocolade eraf druppen en leg de stroopwafel een vel bakpapier.
- Als je alle stroopwafeltjes in de chocolade hebt gedipt is het tijd om te decoreren. Leef je lekker uit!
Reactie plaatsen
Reacties